Da li je moguće? Svjetski mediji bruje o izgledu Ivane Knoll dok sjedi na zubarskoj stolici

Grudi je jedva sakrila

Da li je moguće? Svjetski mediji bruje o izgledu Ivane Knoll dok sjedi na zubarskoj stolici

E. Škorić

Hrvatska navijačica Ivana Knoll, inače mnogima poznata kao najseksi djevojka Svjetskog prvenstva u Kataru, mada smo je mi s ovih prostora upoznali godinama ranije, dok je još pratila Vatrene na Mundijalu u Rusiji, toliko je popularna da svjetski mediji pišu o njoj čak i kada ode kod zubara.

"Ivana Knoll je toliko zgodna da stomatologiju čini seksi", piše britanski DailyStar, koji je izvijestio čitatelje o njenom odlasku kod zubara iskoristivši objave sa Instagram profila seksi navijačice.

Snimila je samu sebe kako otvara usta dok se njena zubarka pretvara da joj u usta stavlja zubarsko ogledalo, ali ipak njenih 3.4 miliona pratitelja ponajviše je primijetilo pripijeni kombinezon koji je imala na sebi i jedva skrivene grudi.

Ivana je tako i posjetu kod zubara pretvorila u jako privlačan materijal za medijske stupce i čitatelje širom svijeta.

Podsjetimo da je u Kataru privlačila ogromnu pozornost izazovnim odjevnim kombinacijama, čak prkoseći propisima arapske zemlje.

Oglasi

Tokom kompletnog turnira je Ivana objavljivala vruće fotografije dok je pozirala na tribinama raznih stadiona u odjeći koja nije prikladna za zemlju u kojoj se nalazila.

Bilo je čak i govora da će biti odstranjena, adekvatno kažnjena, no hrvatska navijačica je na kraju prošla bez problema, a nakon turnira u Kataru njena popularnost porasla je naglo i ona je došla na preko 3 miliona pratitelja na Instagramu, dok je prije početka Svjetskog prvenstva imala "samo" 500.000.

Iako je bilo dosta javnih kritika na njen izgled, odnosno način odijevanja, Hrvatica je ostala oglušena na to, a i danas dan joj je profil zatrpan raznim izazovnim fotografijama.

Oglasi

Nakon Katara, Ivana je boravila na nekoliko destinacija, uključujući i Miami, kao i neke evropske prijestolnice poput Londona ili Pariza.

Također je imala priliku da se druži s nelim slavnim ličnostima i čini se kako živi život kao u filmovima, uživajući u velikoj popularnosti, a sve to naravno dobro zna i da naplati.

Oglasi