Teniserka zgrožena onim što Ivana Knoll radi u Kataru: "Obećavam ti..."

Prisacariu se oglasila na Twitteru

Teniserka zgrožena onim što Ivana Knoll radi u Kataru: "Obećavam ti..."

Endin Čaušević

Najatraktivnija hrvatska navijačica Ivana Knoll privukla je nevjerovatnu pažnju svojim dolaskom na Svjetskom prvenstvo u Katar gdje ne propušta utakmice Vatrenih i oduševljava svojim izgledom. Ipak, nisu baš svi oduševljeni što je ona toliko u centru pažnje, a o tome je govorila i rumunska teniserka Andreea Prisacariu.

Ivana je popularnost stekla prije četiri godine kada se pojavila na Mundijalu u Rusiji gdje je također oduševila muški dio publike svojim izgledom, no ni slutila nije šta će joj donijeti dolazak u Katar.

Pred početak Mundijala Ivana je priznala da je razmišljala da odustane od ovog puta jer organizacija nije bila baš najbolja, te je na kraju sama došla u Katar iako su tu trebali biti i njeni prijatelji.

Međutim, hrvatska navijačica nije odustala od dolaska na Svjetsko prvenstvo, a to se za nju pokazalo da je bio pun pogodak.

Ivana se već sedmicama nalazi u centru pažnje i mnogi svjetski mediji su pisali o njoj, a koliko joj je popularnost porasla najbolje pokazuje činjenica da na Instagramu trenutno ima čak 2.5 miliona pratitelja.

Oglasi

Prije početka Mundijala u Kataru ona je na ovoj društvenoj mreži imala nešto više od 500.000 pratitelja što najbolje pokazuje koliko joj je donio odlazak na ovo veliko takmičenje.

Ona iz dana u dan objavljuje fotografije iz Dohe i pokazuje da se čak i lokalci žele fotografisati s njom, a da joj navijači drugih reprezentacija jednostavno ne daju mira kada ju sretnu na ulici.

No, činjenica da je Ivana toliko u centru pažnje tokom Mundijala nije baš sve oduševilo.

U centru pažnje pojavila se rumunska teniserka Andreea Prisacariu koja je na Twitteru jasno poručila da je ne oduševljava ono što Ivana radi u Kataru i što ne poštuje tradiciju i pravila te zemlje.

Oglasi

"Otkad se fudbal sveo samo na nečije grudi? Nemojte ni da počnem o izboru njene odjeće... U državi gdje postoje određena pravila oko toga. Možeš biti seksi i u drugačijoj odjeći i izdanjima, to ti obećavam", napisala je ova teniserka.

Međutim, sigurno je da Ivanu neće previše pogoditi takvi komentari jer Prisacariu nije prva koja ju je kritikovala što se oskudno oblači u zemlji gdje je tradicija drugačija.

Sigurno je da će Ivana i večeras biti u centru pažnje na meču Hrvatske i Argentine, a mnogi jedva čekaju da vide u kakvom izdanju će se ova navijačica večeras pojaviti na Lusail stadionu.

Top Komentari

plemic
da ivana zna igrati tenis, ne bi gologuza zarađivala kruh po kataru.
6 1
SEJFUDIBIKODZE
kolko vidimo tenis se igra u dimijama,pa koje ljubomorno razmisljane ,pa i ti igras u minicu ,sto neigate u trenerici, sa jednom velikom razlikom ti pilas lopticu za veliki novac a ona pokazuje tijelo, a i ti to usput radis pa mi buljimo u tvoje upisane gace.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi