Izet Hajrović se maskirao i napravio šou u centru Zagreba

Bh. fudbaler 'promijenio profesiju' i nasmijao građane

Izet Hajrović se maskirao i napravio šou u centru Zagreba

Bh. fudbaler Izet Hajrović bio je glavno lice zanimljivog Dinamovog adventskog kalendara, a njegov zadatak je bio da napravi malu anketu sa građanima u centru Zagreba.

Naravno, poenta je bila u tome da se Hajrović maskira kako ga ljudi na ulici ne bi prepoznali i kako bi zaista povjerovali da daju izjave za sportski portal koji je naš fudbaler naveo, a pitanja su bila vezana za Dinamo.

Neki građani Zagreba zbog naočala i perike nisu uspjeli prepoznati Hajrovića, ali bilo je i onih koji su ga 'provalili' za vrijeme davanja izjave.

Posebno zanimljiv detalj bio je kada se Hajroviću pridružio Gojak, koji ga je "pozvao telefonom", nakon čega je Izet skinuo periku na veliko iznenađenje njegovog sagovornika.

Kako je to izgledalo, možete pogledati u nastavku.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Izo kao pravi purger. :)
11 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi