Ima i Izet granice: "Odlično se osjećam i u majicama od četiri eura"
Bh. nogometaš Izet Hajrović obožava skupe i markirane krpice i ne srami se to pokazati (Foto: Instagram)

Nisu baš sve markirane

Ima i Izet granice: "Odlično se osjećam i u majicama od četiri eura"

Da Izet Hajrović ima specifičan modni ukus više i nije tajna. 

Odmah po dolasku u Dinamo hrvatski mediji Hajroviću su posvetili veliku pažnju, nazvavši ga "modrim mačkom", a među komadima odjeće koje preferira posebno se ističu oni s potpisom Louis Vuitton.

Hajrović se ne srami pokazati da obožava skupe i markirane krpice, često ide i na revije, međutim za sebe kaže da se ne razbacuje novcem kako mnogima djeluje.

- Odlično se osjećam u dizajnerskoj odjeći, ali i majicama od samo četiri eura. Bilo bi dosadno kada bismo se svi odijevali jednako. Imam specifičan modni ukus. Čak i odjećom želim poručiti 'takav sam, kakav sam' - kaže Hajrović.

Osim što troši novac na skupocjenu odjeću, Hajrović je poznat i kao veliki humanitarac. Učestvovao je u brojnim akcijama, među kojima je i ona za bolnicu u Travniku kojoj je šest puta donirao sredstva

Top Komentari

konjnakvadrat
Izo je meni legenda.
22 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi