Izet u Zenici, a Leyla Hajrović u društvu najzgodnijeg robijaša

Supruga bh. reprezentativca na promociji parfema

Izet u Zenici, a Leyla Hajrović u društvu najzgodnijeg robijaša

O. Lekić

Reprezentativci BiH se spremaju za utamicu kvalifikacija za Euro protiv Finske koja će se u subotu odigrati na zeničkom Bilinom polju.

Selektor Robert Prosničeki je pozvao i Izeta Hajrovića, fudbalera zagrebačkog Dinama.

Poznato je da i Izet i njegova supruga Leyla dosta pažnje obraćaju na modu, a Leyla pomno prati i "novitete" u kozmetici, parfemima, preparatima za njegu tijela...

Tako je, dok se Izet spremao za utakmicu na Bilinom polju, Leyla je u Cirihu, gradu u kojem živi njega porodica, posjetila promociju parfema "Gisado".

Zaštitno lice ovog parfema je Jeremy Meeks, danas maneken, a nekada robijaš. Naime, Meeks je postao planetarno popularan kada se prije nekoliko godina na internetu pojavila njegova slika iz dosijea - u koju su se pripadnice nježnijeg pola odmah zaljubile.

Meeks je odmah proglašen najzgodnijim robijašem, a po izlasku iz zatvora ovog Amerikanca su naprosto obasipali sponzorskim ugovorima.

Tako je Leyla na promociji parfema dobila priliku da upozna Meeksa, vjerovatno najpoznatijeg manekena današnjice, a sa njim se i fotografisala. Fotografiju je podijelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Leyla se vrlo brzo nakon promicije zaputila ka BiH i vjerovatno će biti na Bilinom polju gdje će bodriti Zmajeve i Izeta Hajrovića.

Top Komentari

Rajvosa2019
Mislim da je Leyla otisla da primi metak / Izet slabo trese mrezu u zadnje vrjeme
21 6
BobPaisley
...pazi im seljackih faca,pravi kajmacari i jedno i drugo,bas su se nasli.
16 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi