Izjava Schumacherove kćerke odjeknula poput bombe

Izazvala veliku pozornost

Izjava Schumacherove kćerke odjeknula poput bombe

Gina Maria Schuamcher, kćerka slavnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera, napravila je neviđenu pomutnju na društvenim mrežama.

Prije tri dana 20-godišnja Gina Maria je u Münchenu dobila nagradu za svoje umijeće jahanja konja, a nakon ceremonije održala je kratak govor u kojem je spomenula svoje roditelje - oca Michaela i majku Corinu.

U tome ništa ne bi bilo čudno da ova mlada sportašica nije, između ostalog, rekla kako se svom ocu zahvaljuje na ljubavi koju joj daje svaki dan. Njezina izjava je u medijima odjeknula poput bombe, jer se već godinama ništa ne zna o zdravstvenom stanju legendarnog vozača Formule 1.

Podsjetimo, Schumacher je stradao skijaškoj nesreći koju je imao u Meribelu u decembru 2013. godine. Par mjeseci je bio u komi, a zatim je iz bolnice u Grenobleu prebačen u dom u Genevi.

Porodica ga potpuno izolovala od javnosti i o stanju u kojem se trenutno nalazi se gotovo ništa ne zna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi