Iznenada preminuo bivši reprezentativac Švedske i blizak prijatelj Zlatana Ibrahimovića
"Smatram da će uskoro biti član A tima. On je potpuno drugačiji od svih igrača koje Švedska ima i to je jako dobro", govorio je Zlatan Ibrahimović o svom prijatelju 2009. godine. Nažalost, nikada nije zaigrao za A tim

U 32. godini

Iznenada preminuo bivši reprezentativac Švedske i blizak prijatelj Zlatana Ibrahimovića

M. Šljivak

Još jedna tragedija potresla je svijet fudbala.

Nekadašnji mladi reprezentativac Švedske i fudbaler Feyenoorda i Malmea Labinot Harbuzi (32) preminuo je od srčanog udara.

Smrt ovog 32-godišnjeg fudbalera bila je iznenadna. Nije pokazivao nikakve znakove bolesti, a otac ga je jučer pronašao mrtvog u kući.

Pregledima je ustanovljeno da je Harbuzi preminuo nakon što je doživio težak srčani udar i nažalost spasa mu nije bilo.

Harbuzi je bio i dobar prijatelj sa Zlatanom Ibrahimovićem koji je za njega imao samo riječi hvale.

Iako je prošao sve omladinske selekcije Švedske nikada nije nastupio za A tim, a karijeru je završio sa 30 godina u malezijskoj ekipi Melaka United.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi