Izračunali su vrijednost stvari koje Georgina nosi na sebi po povratku na posao i - šokirali se

Je li to stvarno realno?

Izračunali su vrijednost stvari koje Georgina nosi na sebi po povratku na posao i - šokirali se

E. Škorić

Djevojka Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez se nakon dva mjeseca vraća poslu, ali sa stilom.

Nakon što je dva mjeseca uživa s Ronaldom i djecom na otoku Madeira u Portugalu, zgodna Španjolka vratila se svojim obavezama, a na Instagramu je s nekoliko objava najavila povratak u radni odnos.

Na jednoj objavljenoj fotografiji Georgine moglo se vidjeti nekoliko luksuznih stvari koje obični smrtnici teško mogu sebi da priušte, izuzmemo li neke "sitnice od 500-ak eura".

Manekenka je istakla impozantni sat Patek Philippe koji košta preko 50.000 eura, a izrađen je od dijamanata, ružinog zlata i safira.

Osim sata, na fotografiji Georgine se može uočiti i torba Hermes koja otprilike vrijedi 15.000 eura, a tu je i Cartier prsten s cijenom od oko 10.400 eura, Chanel naočale od oko 500 eura, a na sebi nosi odjeću Rihanninog brenda Fanty. Kostim se procjenjuje na oko 750 eura. Za kraj, tu su sandale koje koštaju "samo" 590 eura.

Dolazi se do zaključka da je vrijednost stvari koje Georgina ima na sebi oko 75.000 eura.

Top Komentari

Ivica_Osim8
***** mala
3 1
JJRamzes
Ipak ce i ona, ko i mi svi ostaviti sve za sobom kad podje...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi