Policija objavila snimke: Jack Grealish na parkingu slupao nekoliko automobila, ali to nije bilo sve

Ostao bez vozačke dozvole

Policija objavila snimke: Jack Grealish na parkingu slupao nekoliko automobila, ali to nije bilo sve

E. Škorić

Engleski reprezentativac Jack Grealish je danas na sudu u Birminghamu za prekršaje kažnjen s 82.000 funti i zabranom vožnje na devet mjeseci.

Policija je objavila snimke s nadzornih kamera na kojima se vidi kako Jack Grealish zabija svoj automobil u parkirana vozila.

Grealish je na kraju priznao nekoliko prekršaja i dobio je devetomjesečnu zabranu upravljanja automobilima uz novčanu kaznu od 82,499 funti.

Nogometaš Aston Ville, koji živi u Barnt Greenu, priznao je tačke optužnice u vezi s razbijanjem tri automobila u Solihullu 29. marta i odvojenim incidentom 18. oktobra u blizini klupskog terena.

Tanya Johnson, voditeljica policijskog tužilačkog tima koji je pokrenuo slučaj, rekla je: "To su užasni standardi vožnje koji su mogli ugroziti živote".

"Otišao je kad su policajci stigli i kao i uvijek do sada, izgradili smo slučaj na čvrstim dokazima koje smo imali na raspolaganju. Optužen je, ali očito nije djelovao pažljivo jer je ponovno uhvaćen u prebrzoj vožnji - što je jedan od najvećih čimbenika u ozbiljni i smrtni sudari na cestama".

"Šokantno je jer je uzor mnogim ljudima, a ponaša se u više navrata tako nezakonito i nepromišljeno", kazala je Johnson.

Promo

Top Komentari

Salihović23
Koji kreten
1 0
user1583752673
Sta je to njemu, sica
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti