Prvo mu uzeo mjesto u reprezentaciji, a sada mu zaveo i bivšu djevojku

Lingardu nikako ne ide

Prvo mu uzeo mjesto u reprezentaciji, a sada mu zaveo i bivšu djevojku

E. Čaušević

Jesse Lingard ove sezone ne igra prema očekivanja u dresu Manchester Uniteda zbog čega je izgubio mjesto u reprezentaciji Engleske.

Lingard se utopio u sivilo koje vlada na Old Traffordu, a to ga je koštalo i dresa reprezentacije. Gareth Southgate ga je izostavio sa spiska nakon što se Lingard nije baš naigrao ove sezone, a njegovo mjesto dobio je veznjak Aston Ville, Jack Grealish.

Grealish je ljetos bio na meti mnogih engleskih klubova, ali je odlučio ostati u Aston Villi nakon što se poslije tri godine vratio u Premiership. Igraču Ville ide odlično za razliku od Lingarda kojem je čini se upravo Grealish najveći neprijatelj.

Nakon što mu je uzeo mjesto u reprezentaciji Engleske Grealish je zadao novi udarac Lingardu. Naime, on je objavio fotografiju s američkom manekenkom Jenom Frumes koja je bila u ljubavnoj vezi s Lingardom.

Jena je ostavila Lingarda s kojim je bila u vezi 15 mjeseci, a sada je njeno srce osvojio Grealish. Oboje su objavili nekoliko zajedničkih fotografija na Instagramu što potvrđuje da su u vezi.

 The Aston Villa midfielder posted a picture of him with model Jena Frumes

 Jena also posted a picture of Jack wearing the same orange T-shirt and wrote "I'm in love"

 Jena dumped Lingard three months after The Sun revealed his fling with a fan

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi