Igrač Manchester Cityja ostavio djevojku nakon tri godine veze zbog 'spornih' fotografija

Smetaju mu takve objave

Igrač Manchester Cityja ostavio djevojku nakon tri godine veze zbog 'spornih' fotografija

E. Škorić

Ruben Dias prošle je godine proglašen za najboljeg defanzivca u Ligi prvaka, a i ove igra sjajno u odbrani Manchester Cityja.

Aktuelni prvak Engleske zabilježio je tri pobjede na startu nove sezone, dao je 11, a primio samo jedan pogodak. Rubrika primljeni golovi je poprilično prazna i to zahvaljujući sjajnom Diasu.

Dias pruža na terenu odlične partije, a očito da ga nije poremetilo ni to što je zbog bizarnog razloga prekinuo vezu s djevojkom April Ivy.

Njih dvoje bili su zajedno tri godine, ali Dias nije mogao više da podnese njeno konstantno objavljivanje provokativnih fotografija na društvenim mrežama, zbog čega je odlučio da prekinu.

Dias je miran i povučen dečko i njegov stil života poptuno je drugačiji od stila njegove sada već bivše djevojke, ali i od brojnih drugih nogometaša koji obožavaju da se hvale s novcem, slavom, automobilima, jahtama, zgodnim ženama...

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CTX1FNwIm3h/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CSe4HldI5yu/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CRzauHgobMb/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CQ38Wtmprp4/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CPTJEnHJV5D/[/instagram]

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Bravo momčino,šta će ti horštaplerka….!
12 1
user1583752673
Bravo Dias
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi