Došao je kraj opijanju i lumpovanju Jacka Grealisha: Od danas je sve drugačije
Foto - Screenshot

Počeo pripreme

Došao je kraj opijanju i lumpovanju Jacka Grealisha: Od danas je sve drugačije

Midhat Šljivak

Zvijezda Manchester Cityja Jack Grealish (26) bio je u centru pažnje engleskih medija u proteklom periodu.

Nakon osvojene titule prvaka Engleske s Građanima, Grealish je otišao na odmor, a tamo je svakodnevno pijančio u društvu zgodnih žena.

Prva destinacija bila je Ibiza, potom je otišao u Las Vegas, da bi posljednje žestoko pijanstvo imao prije nekoliko dana na svadbi Harryja Maguirea.

Lumpovanju i pijančenju je došao kraj. Jack se od danas uozbiljio i počeo je pripreme za novu sezonu sa Cityjem te je objavio fotografije s treninga.

Iako je bio maksimalno opušten u prethodnih mjesec dana, Grealish je ostao isklesan, no pitanje je u kakvoj je fizičkoj formi.

Ipak, jasno je da do početka sezone i trening kampa itekako može uhvatiti formu jer od 100 miliona funti plaćenog pojačanja navijači Građana mnogo više očekuju.

Protekle sezone Grealish je odigrao 38 utakmica i postigao je šest pogodaka.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MKB10F16
Mahmuran ko cep
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi