Najskupljeg igrača Cityja zabavljala cijelu noć, pa drugarici poslala poruku: "Dobar je u krevetu!"

I Grealish umiješan u sve

Najskupljeg igrača Cityja zabavljala cijelu noć, pa drugarici poslala poruku: "Dobar je u krevetu!"

Edmir Škorić

Najskuplji fudbaler u historiji Manchester Cityja, Jack Grealish, ne može bez skandala.

Grealish je bio dio zabave koju je organizovao njegov bivši saigrač Benjamin Mendy, a na kojoj je silovana 23-godišnja djevojka, koja je sada svjedočila protiv njih.

Mendy i njegov prijatelj Louis Saha Matturie, koji je suoptuženi, suočeni su sa čak 22 optužbe. Nedavno svjedočenje pokazuje da je Jack Grealish, trenutni igrač Manchester Cityja, također djelomično umiješan u priču.

Reprezentativac Engleske prisustvovao je kućnoj zabavi koju je organizovao Mendy prošlog avgusta. Tokom te zabave je Grealish navodno spavao sa 23-godišnjakinjom koja je bila silovana.

Prema svjedočenju same žene, takva se situacija i dogodila.

"Sjedila sam na kauču s Jackom Grealeshom. I da, ljubila sam ga u kuhinji i na kauču u dnevnoj sobi. Imali smo seks, ali ne sjećam se u kojoj sobi. Sigurna sam da jesmo", rekla je. Kasnije je žena poslala poruku svojoj prijateljici u 10:00 ujutro sljedećeg dana da je "Grealish jako dobar u krevetu".

Oglasi

Grealish nije službeno komentarisao svjedočenje 23-godišnjakinje. Vrijedi dodati da je veznjak Manchester Cityja od 2012. u vezi sa Sashom Attwood koju je prvi put upoznao u srednjoj školi Solihull. Sasha se trenutno bavi modelingom i ima YouTube kanal pod nazivom "Sasha Rebecca" s preko 45.000 pretplatnika.

Sudionica Mendyjeve zabave dodala je kako je policiji rekla da je kasnije otišla spavati u jednu od soba u kojoj je bio Benjamin Mendy. Žena je otkrila da nije imala spolni odnos s francuskim defanzivcem, ali da je bilo "seksualne aktivnosti".

Mendy trenutno negira sedam optužbi za silovanje, jednu optužbu za pokušaj silovanja i jednu optužbu za seksualni napad. Optužuje ga šest mladih žena.

I Benjamin Mendy i Louis Saha Matturie vjeruju da ako imate seks s ovim ženama, to je uz obostrani pristanak.

Daily Star objavio je u septembru ove godine da je Mendy oslobođen optužbi za silovanje koje je navodno počinjeno nad 19-godišnjakinjom u njegovom domu u Prestburyju 24. jula prošle godine. S druge strane, Matturie je oslobođen optužbi u dva slučaja silovanja i jednom seksualnom napadu na istu ženu. Ostatak suđenja odgođen je za srijedu ujutro.

Svako suđenje donese nove gnusne detalje vezane za slučaj Benjamin Mendy, a vidjet ćemo hoće li Grealish na kraju osjećati posljedice svog djelimičnog sudjelovanja u noćnim zabavama u kojima je očigledno najviše bilo bluda i nemorala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti