Tata bi od srama u zemlju propao: Kćerka fudbalske ikone nema granica, a broj pratilaca samo raste

Cilj opravdava sredstvo

Tata bi od srama u zemlju propao: Kćerka fudbalske ikone nema granica, a broj pratilaca samo raste

E. Škorić

Jade (33) kćerka je legende Chelseaja koja već neko vrijeme privlači veliku pozornost svojih brojnih pratilaca na društvenim mrežama objavama na Instagramu.

I dok je Frank Lebouef igrajući za Chelsea stekao status fudbalske ikone, njegova 33-godišnja kćerka Jade pažnju privlači "vrućim" objavma na društvenim mrežama i to traje već odavno.

Naravno, njoj na ruku ide i to što je kćerka tako slavne osobe. Ona je postala tražena manekenka i influencerica koja dobro zarađuje pozirajući u golišavim izdanjima.

Ovaj put je Jade nosila komplet bez grudnjaka dok je čitala knjigu ili je zapravo knjiga bila u njenim rukama samo za potrebe slikanja.

View this post on Instagram

A post shared by Jade 🩶 (@jade_leboeuf)

Ovaj najnoviji post više je od modnog izraza; to je dokaz Jadeine sposobnosti da privuče pažnju i potakne razgovore o stilu, samopouzdanju i autonomiji moderne žene nad svojim imidžom. Odražava rastući trend među utjecajnim osobama i slavnim osobama koje iskorištavaju svoje platforme kako bi redefinirale standarde ljepote i stila prema vlastitim uvjetima.

View this post on Instagram

A post shared by Jade 🩶 (@jade_leboeuf)

Profil Parižanke prepun je izazovnih i otmjenih fotografija, a komplimenti joj neprestano dolaze, iako je pitanje šta njen slavni otac misli o svemu, naročito zbog nekih objava u kojima ističe svoje zanosno tijelo i pokazuje svoju vitku figuru, ali i ostale atribute kojima raspolaže.

View this post on Instagram

A post shared by Jade 🩶 (@jade_leboeuf)

Njen otac Frank osvojio je s Francuskom Svjetsko prvenstvo 1998. godine, a tokom petogodišnjeg boravka u zapadnom Londonu osvojio je FA kup, Liga kup, nekadašnji Kup UEFA i Superkup.

Njegova kćerka udala se za Stephanea Rodriguesa, francusku reality TV zvijezdu i manekena, kojem nimalo ne smetaju objave 33-godišnje ljepotice, a koje često spadaju u kategoriju "samo za starije od 18".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi