Kćerka Chelseajeve legende očito mrzi grudnjak - ni na vlastitom rođendanu ga nije nosila

Jade zagolicala maštu

Kćerka Chelseajeve legende očito mrzi grudnjak - ni na vlastitom rođendanu ga nije nosila

Edmir Škorić

Kćerka legende Chelseaja i bivšeg osvajača Svjetskog prvenstva voli da "zagolica maštu" muškarcima oko sebe i onima koji je prate na društvenim mrežama tako što objavljuje veoma provokativne fotografije ili nosi odjeću kojom pokazuje čime raspolaže.

Frank Leboeuf je bivši fudbaler Chelseaja, a njegova kćerka danas je maltene popularnija i od njega. Jade se pojavila nedavno na jednoj proslavi i ubrzo privukla pozornost jer nije nosila grudnjak.

No, nije to prvi put da Jade "provocira", a naročito to radi na društvenim mrežama. Nedavno je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je gola kao od majke rođena i riskirala je da bude banovana sa ove društvene mreže.

Nedavnom fotografijom sve šokirala

Ona ima preko 230.000 pratilaca na Instagramu i uživa u ulozi modela, te influencerice. Njene objave donose joj popularnost, te dodatnu zaradu.

Jade živi u Luksemburgu gdje je rođena iako je njen slavni otac uglavnom igrao u Engleskoj, a sa Francuskom je 1998. godine osvojio Svjetsko prvenstvo.

Tokom petogodišnje avanture u Chelseaju je osvojio FA kup, Liga kup, Kup UEFA i Superkup. Do sada se nije oglašavao povodom nestašnih objava kćerke, pa nije poznato šta on misli o tome.

Oglasi

Njegova kćerka udala se za Stephanea Rodriguesa, francusku reality TV zvijezdu i manekena. Zajedno su bili na proslavi njenog rođendana dok je ona nosila zeleni top koji je pokazao cijelo njeno porpsje, bez grudnjaka, a imala je na sebi uske kožne hlače.

Jade (desno) ponovo bez grudnjaka

Jade je podijelila brojne fotografije s događaja, s ljubavlju grleći svog partnera i stariju ženu na raskošnoj zabavi dok su uživali u koktelima.

“Kako si lijepa”, napisala je jedna od njenih pratiteljica. Uglavnom su joj servirali komplimente i mnogi su zaključili da je jednostavno savršena.

Oglasi

Oglasi