Teško je biti svjetski prvak

Jadi mladog Francuza: Izbrisala me, nije mi se javljala, a sad mi šalje video

M. Šljivak

Selekcija Francuske osvojila je naslov prvaka svijeta, a fudbaleri koji su nastupili u Rusiji postali su ikone nacije.

Vjerovatno svi Francuzi dobro poznaju svakog igrača koji se okitio zlatom, a činjenica je i da su fudbaleri dobili dosta nemoralnih ponuda od strane atraktivnih djevojaka.

Francuski fudbalski savez objavio je zanimljiv video u kojem fudbaler Manchester Cityja Benjamin Mendy otkriva neke stvari koje nisu baš za javnost.

Očigledno da defanzivac Građana nije vidio da je kamera uključena i da se razgovara sa Florianom Thauvinom, te se jasno čuje dok govori o određenoj djevojci koja mu se javila nakon meča polufinala protiv Belgije.

"Izbrisala me na Snapchatu, nije pričala sa mnom više od godinu dana, a sada mi je poslala video", riječi su Mendyja koji se "žalio" saigračima.

Nije poznato da li je uzvratio poruku, ali sigurno da je bio pred velikim izazovom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi