YouTuber doslovno želi da ga neko prebije: Na ulici smećem napao poznatog borca, pa pobjegao
Foto - Screenshot

Jake Paul provocira

YouTuber doslovno želi da ga neko prebije: Na ulici smećem napao poznatog borca, pa pobjegao

Midhat Šljivak

YouTuber Jake Paul nalazi se u centru pažnje.

On je nedavno nokautirao nekadašnju NBA zvijezdu Natea Robinsona u meču koji je bio jedna od predborbi u povratku Mikea Tysona, a zatim je prozvao neka velika imena bokserskog i MMA svijeta.

Jučer je brutalno izvrijeđao djevojku Conora McGregora, a zatim je napravio još jednu ludu scenu na ulicama Los Angelesa.

Uspio je na ulicama grada pronaći dugogodišnjeg Conorovog sparing partnera Dillona Danisa. Gađao ga je smećem, ali kada je Danis krenuo prema njemu, pobjegao je u automobili sa ekipom koja je sve snimala.

Pitanje je kako bi se Paul proveo da ga se dočepao Danis, koji je svjetski poznat postao nakon haosa i tuče sa Khabibom Nurmagomedovim u New Yorku.

Jake Paul proziva apsolutno sve, a vidjet ćemo gdje će ga ove prozivke odvesti i hoće li ih skupo platiti.

Top Komentari

JointUnion87
Ovaj mi je toliko odvratan da se cak nadam da ce ga i Connor razvaliti.
6 2
Adnanos
Zeljan slave pa pokusava preko drugi skupit bonuse poput one kuj. sto je izletila na teren.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti