Ovaj čovjek se smije u lice profesionalnim sportistima: Nakon boksa želi u NFL
Foto - Instagram

Jake Paul želi u američki fudbal

Ovaj čovjek se smije u lice profesionalnim sportistima: Nakon boksa želi u NFL

M. Šljivak

YouTuber Jake Paul postao je poznat po tome što na bokserske dvoboje izaziva brojne poznate ličnosti.

Paul je odradio dvije borbe u ringu. U jednoj od njih je teško nokautirao nekadašnjeg NBA košarkaša Natea Robinsona, a zatim je prozivao Conora McGregora i druge borce.

YouTuber planira odraditi još nekoliko mečeva, a zatim pokušati u NFL-u.

"Trenutno mi je boks u fokusu, ali došao sam u Los Angeles kako bih se okušao u glumačkoj karijeri, posebno volim komedije. Tu se vidim nakon bokserske karijere. Ili ću igrati u NFL-u ili ću postati glumac, još uvijek nisam odlučio šta želim", rekao je Paul za The Sun.

Njegova popularnost je ogromna i to mu donosi velike brojke gledanosti bokserskih mečeva, ali nerealno je očekivati da ostvari NFL karijeru.

Ako bi mu eventualno neki tim i pružio šansu, to bi bilo zaista veliko poniženje za momke koji godinama vrijedno rade i treniraju.

Novi bokserski izazov Paul će imati 17. aprila protiv nekadašnje MMA zvijezde Bena Askrena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi