Mlada zvijezda mora da je rekorder: Troje djece s tri žene u četiri mjeseca, a tek su mu 22
Jalen Green

Jalen Green je bio veoma aktivan

Mlada zvijezda mora da je rekorder: Troje djece s tri žene u četiri mjeseca, a tek su mu 22

M. Šljivak

Zvijezda Houston Rocketsa Jalen Green privukao je veliku pažnju na sebe zbog činjenice da će dobiti dijete s 39-godišnjom Drayom Michele. Međutim, sada je došao u još veću žižu javnosti jer su se javile još dvije žene koje tvrde da su majke njegove djece.

22-godišnja NBA zvijezda Jalen Green mogao bi dobiti čak troje djece u nekoliko mjeseci. Dobro je poznato da će mu 39-godišnji model Draya Michele roditi kćerku u maju ove godine, a sada su se javile još dvije žene koje tvrde da je Jalen otac njihove djece.

Nakon što se Draya pohvalila na društvenim mrežama kako stiže djevojčica, pojavila se žena imena Myah. Radi se o konobarici iz Houstona i ona tvrdi da je u februaru postala mama Jalenovog djeteta.

Ona je rodila dječaka kojeg je nazavala Peace. Imala je namjeru da taji da je to sin NBA zvijezde, ali odlučila je izaći u javnost, te je nakon Drayine objave počela postavljati fotografije djeteta na društvenim mrežama.

Ni tu nije kraj 'radosnim vijestima' za Greena. Konobarica iz jednog bogataškog kluba tvrdi također čeka dijete zvijezde Houstona. Termin je sličan kao i Drayin, a njezina prijateljica je izašla u javnost.

Oglasi

"Draya se ponaša kao da je dobila kakvu nagradu što čeka dijete s Jalenom Greenom, ali još jedna cura je trudna s njim", navodi neimenovana djevojka i dodaje:

"Imaju gotovo isti datum poroda. Djeca će im biti gotovo blizanci. Samo mame su drugačije", navodi ona.

Za sada su ovo međutim samo špekulacije. Dosta je NBA zvijezda na meti lakih djevojaka i treba sačekati rasplet situacije i vidjeti je li Green zaista otac

Jalen se oglasio o trudnoći Draye Michele

Jalen Green se nedavno oglasio nakon potvrde o trudnoći njegove 39-godišnje djevojke. Nije previše toga rekao.

Oglasi

"Moja porodica, moja beba"...

Green je ove sezone sjajan na parketu. Igra na vrhunskom nivou i prosječno bilježi 19.5 poena, pet skokova i 3.4 asistencije po utakmici.

U NBA karijeri u kojoj je odigrao 213 utakmica u dresu Rocketsa ima slične prosjeke i bilježi 19.7 poena i četiri skoka po utakmici.

Podsjetimo, mlada zvijezda je drugi pik drafta iz 2021. godine. Stigao je iz ekipi G League Ingite, a ispred njega je izabran samo Cade Cunningham.

Oglasi

Najnovije vijesti