'Klinac' iz NBA lige čeka dijete s mnogo starijom ženom, Shaq ga jedini brani: "I ja sam..."
Shaq ne želi da osuđuje 'klinca' iz Rocketska

Jalen i Draya u maju postaju roditelji djevojčice

'Klinac' iz NBA lige čeka dijete s mnogo starijom ženom, Shaq ga jedini brani: "I ja sam..."

M. Šljivak

Mlada NBA zvijezda Jalen Green (22) ubrzo će postati otac. Dijete čeka sa 17 godina starijom ženom Drayom Michele.

Američki model Draya Michele (39) objavila je nedavno kako će postati mama. Otac djevojčice koja stiže je 22-godišnja zvijezda Houston Rocketsa Jalen Green.

I dok sretni par uživa skupa i čeka prinovu, dosta je komentara zbog činjenice da je Draya mnogo starija od Jalena i da ima sina njegovih godina. Također, njen nadimak Predatorka za mnoge je jasan znak zbog čega je 'uhvatila' još jednu mladu zvijezdu.

"Ne zavodi se momak od 20-ak godina. Pustiš ga da odraste. On bi trebao da se zabavlja sa svojim vršnjacima i da uživa u životu", govore sagovornici Shaquillea O'Neala u njegovom podcastu.

Onda je uzeo riječ Shaq. Stao je u kraj svim kritičarima.

Oglasi

"Znate šta ja imam reći o tome? Čestitam im. Ne želim biti licemjer, i ja sam nekad jurio starije žene", jasan je O'Neal.

Michele je poznata po brojnim vezama s poznatim ličnostima i sportistima. Zbog njega je ostavila quarterbacka New York Giantsa Tyroda Taylora.

Jalen Green je odabran kao drugi pik NBA drafta 2021. godine. Odabrali su ga Houston Rocketsi čiji je i sada član.

193 centimetara visoki bek prosječno po utakmici ubacuje 18.2 poena ove sezone, a u karijeri je na prosjeku nešto iznad 19 poena.

Sada je u centru pažnje iz potpuno drugih razloga. Ipak, njegov je život i može s njim da radi apsolutno šta mu je volja.

Oglasi