James treba zahvaliti Ospini što je danas oženjen

Golman Arsenala mu pomogao

James treba zahvaliti Ospini što je danas oženjen

Vezni fudbaler Real Madrida James Rodriguez oženjen je za sestru golmana Arsenala Davida Ospinu.

Ospina i Rodriguez dolaze iz Kolumbije, ali se nisu poznavali prije nego što se James počeo zabavljati sa Davidovom sestrom Danielom.

Ipak, iako je Daniela bila zaljubljena u Jamesa, njena porodica nije bila pretjerano zadovoljna, pa je David morao nagovarati ostale članove porodice da prihvate Jamesa i da mu omoguće ulazak u porodicu.

"James je veoma mlad otišao iz Kolumbije tako da se nismo upoznali u to vrijeme. Jednom mi je sestra rekla da izlazi sa jednim fudbalerom iz Kolumbije. Morao sam mnogo pomoći jer se stariji članovi porodice nisu saglasili sa ovom vezom. Rekao sam im da se moraju smiriti, da je sve u redu. James je ukrao srce moje sestre, ali ja sam mu pomogao da uđe u porodicu", rekao je Ospina za Fox Sport.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi