Javila se i Jovićeva bivša: "Zatrudnila sam neplanirano, neka radi šta hoće"

Već dugo nisu zajedno

Javila se i Jovićeva bivša: "Zatrudnila sam neplanirano, neka radi šta hoće"

Srbijanski tabloidi već danima bruje o Luki Joviću i njegovoj ljubavnoj romansi.

Početkom godine Jović je dobio sina sa Anđelom Manitašević s kojom se dugo zabavljao, ali kako je toj romansi u međuvremenu došao kraj, fudbaler je sreću pronašao u naručju Sofije Milošević.

Manekenka čije je ime dobro poznato u fudbalskim krugovima zavela je Jovića do te mjere da je zbog nje u Beogradu iznajmljivao i stan kako bi se tajno viđali, a da nije u pitanju samo trač pokazalo se i kada su ih paparaci uhvatili kako se drže za ruku.

I dok se u Srbiji pitaju kako će izgledati sljedeći susret Jovića sa saigračem Ademom Ljajićem, s kojim je Sofija prethodno bila u dugogodišnjoj vezi, javnosti se obratila sada već bivša djevojka fudbalera Reala.

Medijski napisi je uopšte ne dotiču, štaviše Luki i Sofiji je poželjela sreću.

"Luka i ja smo bili prava priča od 2014. do 2016. godine. Tada smo se ludo voljeli, ali ljubav se ugasila i razišli smo se sasvim normalno, civilizirano. Međutim, 2018. smo se sreli i proradila je strast. Zatrudnila sam neplanirano, ali kad se već dogodilo - oboje smo bili za to da se rodi dijete. Sada imamo Davida i zahvalni smo bogu na tom daru. Međutim, mi nikad od 2016. godine nismo bili u vezi. Imamo naše dijete, ali svako može raditi što hoće", rekla je Anđela za Srpski Telegraf.

Otkrila je kako se s fudbalerom i dalje čuje, budući da je otac njezinog djeteta, ali i da je ne interesuje s kojom se on djevojkom danas viđa.

Top Komentari

makelele
Moderne ljubavi 21.og stoljeca voljeli smo 2, 3, 5, 10... godina i onda smo se prestali voljeti... niste se vi voljeli nikad, vi ste se voljeli jedino mrkati ko psi jedno sa drugim i kad vam je prestalo mirisati, onda ste dalje otisli hehe... ljubav ne postoji, samo strasti postoje i korist...
16 1
konjnakvadrat
Boli te pistolj, alimentacija Osigurana
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti