Javila se još jedna djevojka koja tvrdi da ju je Ronaldo silovao!

Portugalcu sve gore

Javila se još jedna djevojka koja tvrdi da ju je Ronaldo silovao!

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo je u velikim problemima zbog optužbi da je silovao Kathryn Mayorgu, ali njegovim problemima se ne nazire kraj.

Naime, advokat Leslie Stovall, koji zastupa Kathryn, a koja tvrdi da ju je ranije silovao portugalski nogometaš, sada tvrdi da postoji još jedna žrtva zvijezde Juventusa.

"Nazvala me žena koja tvrdi da je proživjela slično iskustvo", rekao je Stovall, odbivši navesti ime nepoznate Amerikanke.

Kazao je da će njene podatke dati policiji u Las Vegasu koja je nedavno ponovno otvorila istragu pokrenutu 2009. kad je Mayorga prijavila silovanje.

"Silovanje je užasan zločin koji se protivi svemu što ja jesam i u što vjerujem", napisao je Ronaldo na Twitteru, ali i dalje se vodi istraga o navodnom silovanju, a sada bi mogao da se suoči i sa novim optužbama.

Dokumenti koji su nedavno procurili otkrivaju da je Ronaldo u upitniku koji je ispunio za svoje advokate priznao silovanje, otkrivši da je Mayorga govorila "ne" i "prestani" nekoliko puta.

Zanimljivo da je i 2005. godine bio pod istim optužbama jer je kao 20-godišnjak uhašen i ispitan nakon što je za siovanje u hotelu u centru Londona priavila jedvna djevojka iz Francuske.

Top Komentari

Kiss
ovo postaje dosadno
10 0
Dela
Kurave u red nemojte se gurati... Ima Ronaldo para, ali ne za vas ! Rospijetine sram vas bilo...
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi