Javnost žestoko kritikovala Wandu zbog neprimjerenog ponašanja prema svom sinu

Sve za dobru fotografiju

Javnost žestoko kritikovala Wandu zbog neprimjerenog ponašanja prema svom sinu

E. Čaušević

Mauro Icardi i Wanda Nara trenutno se nalaze na odmoru na Ibizi sa svojom porodicom pred početak priprema za novu sezonu.

Icardi će se uskoro pridružiti PSG-u na pripremama za novu sezonu, a prethodnih dana s porodicom uživa na Ibizi. Naravno, Icardi je iznajmio luksuznu jahtu na kojoj imaju sve što mogu da zamisle.

Međutim, ovaj put porodica Icardi našla se na udaru javnosti i to zbog ponašanje Wande. Poznato je da Wanda voli objavljivati golišave fotografije na Instagramu, te da ponosno pokazuje svoje tijelo.

Ipak, sada su se pojavile fotografije koje su uznemirile javnost i mnogi su žestoko kritikovali Icardijevu suprugu.

Naime, ona je koristila svog sina kako bi pozirala, a on je bio zadužen da je slika. Wanda je pozirala i u pozama koje baš nisu primjerene, a slika koja joj se najviše svidjela na kraju je završila na Instagramu.

The agent and model turned to face the camera as she pretended to climb the stairs

No, svi su žestoko kritikovali Wandu i poručili joj da se ne smije tako ponašati pred djecom i posebno od njih tražiti takve stvari. Italijanski mediji su išli i tako daleko da su poručili da tek sad shvataju šta je njen bivši suprug Maxi Lopez pokušao reći kada je u pitanju Wandino ponašanje prema njihovov djeci.

Wanda Nara posed for snaps taken by her young son

Top Komentari

bistrik87
ne znam sta je problem, sin je slika u kupacem, i ja sam majku sliku kad smo na moru bili
2 11
Quartararo20
Kakva naopaka porodica
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi