Je li legendarni fudbaler zažalio? Objavljen video njegove bivše koji je raspametio muškarce

Vieri samo može da se kaje

Je li legendarni fudbaler zažalio? Objavljen video njegove bivše koji je raspametio muškarce

M. Šljivak

Jazzma Kendrick jedna je od djevojaka koja svoje atribute ne želi skrivati i rado ih putem društvenih mreža predstavlja javnosti.

Čak i dok je bila u vezi sa legendarnim italijanskim napadačem Christianom Vierijem, Jazzma je znala postaviti provokativan video, ali ono što je učinila nakon rastanka sa Bobom raspemetilo je muški dio populacije.

Pružila je Jazzma pravo zadovoljstvo njenim pratiocima koji su mogli uživati u oblinama atraktivnog modela.

Pitanje je samo, je li Christian zažalio što ju je ostavio?

Top Komentari

Nazionale
Nigerka ne moze raspametiti bijele muskarce jer je crnkinja, isto kao sto crna krava, crna ovca, crna kamila, crna koza to ne moze jer je odbojna i nije zensko vec životinja, a zivotinje se ne taslaće barem kod normalnih ljudi, zato je ovaj clanak cista fula, u smislu crkinju predstavljati jebozovnom
4 29
heloo
kajem se ja sto sam instalirao ovu glupu aplikaciju . Skinuo je radi sportskih informacija a ovo su vise sportskoerotsko rekreativni jebeni portal
19 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti