)
Je li Portugalac pretjerao? Ronaldov nakit na lijevoj ruci vrijedan 740.000 eura

Pohvalio se u Dubaiju

Je li Portugalac pretjerao? Ronaldov nakit na lijevoj ruci vrijedan 740.000 eura

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo je već godinama jedan od najplaćenijih svjetskih sportista, a dijelom svog bogatstva se pohvalio u Dubaiju.

Na ceremoniji Globe Soccer Award Ronaldo je dobio nagradu za najboljeg igrača svijeta u 2019. godini i tom prilikom na lijevoj nuci je nosio nakit vrijedan 740.000 eura.

Rijetki model Rolecxa GMT-Master Ice vrijedi čak 445.000 eura. Radi se o jednom od najskupljih modela tog proizvođača satova. Uključuje 18-karatno bijelo zlato i stotine 30-karatnih dijamanata.

Inače, to nije najskuplji sat u Ronaldovoj kolegiciji s obzirom da posjeduje i Franck Mullerov koji vrijedi više od 1.3 miliona eura.

Na prstima lijeve ruke je nosio i dva prstena koja vrijede oko 290.000 eura. Svjesno ili ne Portugalac se na stolici poziciniorao tako da njegov skupocjeni nakit dođe do izražaja i bode u oči.

Prema Forbesu Ronaldo je najplaćeniji sportista desetljeća. U prethodnih deset godina fudbaler Juventusa je od ugovora zaradio je čak 800 miliona američkih dolara.

Top Komentari

DamirT
Sto je pretjerao?Za svoje pare kupuje sta hoce.Nije ih ukrao,posteno radom ih zaradio
4 2
Bhf111
Pa bolje da trosi nego da daje drzavi. Njegov novcanik nije ni osjetio taj sat
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti