Je li Ribery 'sišao s uma' nakon odlaska iz Bayerna? Kćerci rođendan čestitao u šokantnom stajlingu

Francuz iznenadio sve

Je li Ribery 'sišao s uma' nakon odlaska iz Bayerna? Kćerci rođendan čestitao u šokantnom stajlingu

Jedan od najboljih krilnih nogometaša u posljednjem desetljeću Franck Ribery ovog ljeta je slobodan igrač.

Ribery se nakon čak 12 sezona oprostio od dresa Bayern Minhena, a obzirom da ima 36 godina, mnogi smatraju da mu se bliži kraj karijere.

Dok razmišlja šta i kako dalje, nekadašnji francuski reprezentativac vrijeme provodi sa porodicom, a jučer je iskoristio priliku da svojoj kćerci čestita rođendan.

Hiziya, koja je najstarija kćerka proslavljenog fudbalera, jučer je napunila 14 godina, a tom prilikom je nastala i fotografija s Riberyjem koja je privukla veliku pažnju.

Zbog Riberyjevog stajlinga mnogi se pitaju je li sišao s pameti nakon što je napustio Bayern...

Ribery nikad iskreniji: "To je najveća nepravda u mojoj karijeri!"

Ribery nakon 12 godina napušta Minhen, a za bavarski klub je postigao 123 gola na preko 400 zvaničnih mečeva. Osvajao je brojne trofeje, a 2013. i trofej Lige prvaka.

"Puno se toga dogodilo, nije ovo bila laka odluka, no to je život. Imam neke opcije, no suviše je rano da bismo govorili o tome što će se dogoditi sljedeće sezone. Nečega će biti sigurno", izjavio je Ribery.

U intervjuu za L'Equipe je kao najveću nepravdu naveo to što nikada nije osvojio Zlatnu loptu.

"Više od razočarenja, to je najveća nepravda u mojoj karijeri. Ne samo za mene, nego za mnoge ljude. Bio sam na vrhu i završio sam treći. Te godine nisam imao šta da zavidim Ronaldu i Messiju, ali mislim da sam zaslužio Zlatnu loptu", rekao je Ribery.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi