Ribery neprepoznatljiv: Brutalne psovke navijačima koji su ga kritikovali zbog zlatnog odreska
Kritičari su prema francuskom fudbaleru bili zaista žestoki, ali ovaj im nije ostao dužan, te im je odgovorio psovkama

Nije želio da šuti

Ribery neprepoznatljiv: Brutalne psovke navijačima koji su ga kritikovali zbog zlatnog odreska

M. Šljivak

Fudbaler minhenskog Bayerna Franck Ribery (35) pretrpio je žestoke kritike zbog videa kojeg je objavio na Instagramu.

Francuz se odlučio probati skupocjeni odrezak vrijedan koji je uvaljan u 24-karatno zlato i koji je specijalitet turskog kuhara Salta Baea, pravog imena Nusret Gokče.

"Nema boljeg načina da se počne nova godina sa malo soli i u društvu moj brata iz Turske", napisao je Ribery na Instagramu uz video nevjerovatnog odreska.

Cijena ovog odreska međutim nije 1.200 eura kako se ranije tvrdilo, ali je jelo ipak skupocjeno. Obrok košta 300 eura i zaštitni je znak turskog kuhara koji je za Riberyja napravio poseban odrezak.

Navijačima psovao, Bayern najavio kaznu

Žestoke kritike je Ribery doživio zbog ovog videa. Dobio je na stotine poruka u kojima je vrijeđan, ali ni Francuz nije ostao dužan.

Prvo je napisao da sa svojim novcem čini šta god to želi:

"Ne dugujem vam ništa. Za svoj uspjeh sam zahvalan samo Bogu, sebi, rođacima i onima koji su vjerovali u mene. Ostali su samo prljavština na čarapama", napisao je Ribery, a zatim je krenuo u rat.

"Počnimo sa ovim ljubomornim, ljutim i rođenim zbog puknutog kondoma", napisao je Ribery, te je nastavio žestoko.

"Je..m vam majke, bake i čitavo porodično stablo", napisao je Ribery.

Zaista neočekivano od ovog fudbalera koji je u prošlosti bio veoma smiren i ovakve stvari mu se nisu dešavale.

Bayern je najavio internu istragu zbog komentara i tu će odlučiti o eventualnoj kazni za njega.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vida17
najodvratniji nogometas na planeti. Glumi Nekog muslimana i vjernika a govno od covjeka. Na proslavi titule ga polio Robben pivom on se naljutio nije htio pricat sa nikom,kao fol ja sam musliman nemojte to radit to je protiv moje vjere. A ovamo optuzen za silovanje, jebe majku navijacima, bahati se sa novcem itd. Poserem se ja na takvog vjernika i nogometasa.
35 36
Benjamingst
Zar se zlato moze jesti?
26 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi