Jedan od najbogatijih sportista živi kao car: Pogled na njegovu jahtu govori da ne voli štediti

Tiger Woods može da uživa

Jedan od najbogatijih sportista živi kao car: Pogled na njegovu jahtu govori da ne voli štediti

M. Šljivak

Popularni sportisti već odavno zarađuju ogromne cifre od ugovora, ali i od sponzora.

Zato nije nikakvo čudo što su mnogi blizu zaradi od milijarde dolara, a Cristiano Ronaldo je prije nekoliko dana postao prvi aktivni sportista koji je došao do cifre.

Iza njega je čuveni golfer Tiger Woods čije se bogatstvo procjenjuje na 800 miliona dolara, a postoji mogućnost da će i kontroverzni Amerikanac uskoro otići preko te magične cifre.

Woods već odavno živi kao istinska zvijezda. Trošni novac nemilice na što god to želi, a u svom vlasništvu ima 20 miliona dolara vrijednu jahtu.

Radi se o 47 metara dugoj jahti sa veličinom od preko 600 kvadrata, a na njoj ima zaista sve što poželi.

Iako je vlasnik brojnih nekretnina Woods često živi na jahti, a ona je najčešće usidrena na Floridi i to u blizini svog 50 miliona dolara vrijednog doma.

Zaista izgleda nestvarno...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi