Jedan 'pogrešan korak' i Terry je već u aferi

Veliki ženskaroš

Jedan 'pogrešan korak' i Terry je već u aferi

Chelseajev fudbaler John Terry našao se na meti otočkih medija koji pokušavaju da ga uvuku u ljubavnu aferu.

Da je Terry veliki ženskaroš opće je poznato. Engleski fudbaler u prošlosti je povezivan sa brojnim djevojkama, a ovoga puta motiv medijima za nove špekulacije bio je 'pogrešan korak' koji je Terry napravio na Instagramu.

Terry je lajkao fotografiju iz teretane poznate novinarke Sky Sportsa Kirsty Gallacher, a interesantno da je svojim potezom privukao veliki broj komentara na istoj. Jedan pratilac se pitao: "Da li je ti to masturbiraš?"

Inače, zanosna Kirsty Gallacher je poznata i po tome što je 2009. godine dobila nagradu za "najsramniju haljinu" na dodjeli nagrada. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi