Jedna od najvećih mladih zvijezda Mundijala potpuno neprepoznatljiva!
Foto: Instagram

Fudbaler Cityja promijenio frizuru i postao "druga osoba"

Jedna od najvećih mladih zvijezda Mundijala potpuno neprepoznatljiva!

Mundijal u Rusiji je sve bliže, pa se reprezentativci zemalja koje će učestvovati na završnici turnira već pripremaju za smotru najboljih svjetskih selekcija.

A neki već pripremaju i posebne frizure za Svjetsko prvenstvo. Jedan od njih je i mlada zvijezda Manchester Cityja i reprezentacije Njemačke Leroy Sane.

Međutim, Sane je promjenom frizure postao pravi anonimus, s obzirom da je sada gotovo neprepoznatljiv čak i onima koji su vjerno pratili utakmice engleske Premier lige i Manchester Cityja.

Naime, Sane je odlučio za Mundijal odbaciti svoju repoznatljivu "afro" frizuru. On je tako za Mundijal spremi "kikice", a prosto je nevjerovatno koliko je promjena frizure transformisala njegov čitav izgled.

Inače, Sane iza sebe ima fantastičnu sezonu u dresu Manchester Cityja, te je osvojio i nagradu za najboljeg mladog fudbalera Premier lige (po izboru Asocijacije profesionalnih fudbalera). Zbog toga se očekuje da i u Rusiji zablista u dresu Elfa i bude jedna od najvećih zvijezda Mundijala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi