Jelena Karleuša preko advokata poslala poruku bivšem bh. reprezentativcu

Ništa od pomirenja

Jelena Karleuša preko advokata poslala poruku bivšem bh. reprezentativcu

E. Škorić

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša ponovo se, ni treći put, nije pojavila u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu.

Tu je trebao da se održi pokušaj mirenja sa bivšim ljubavnikom i nekadašnjim bh. reprezentativcem.

I ovoga puta je stoper doputovao u Srbiju, ali se nije našao oči u oči sa ženom s kojom je navodno dvije godine bio u vezi. Stigao je sa advokatom na vrijeme, bio je nasmijan, ali nije želio da daje izjave.

No, Karleuša je izbjegla da dođe i preko svojih advokata se izjasnila o pomirenju s bivšim ljubavnikom.

Ona je poručila da odbija da se između nje i Ognjena regulišu odnosi pa je njen advokat zatražio od sudije da odredi početak glavnog pretresa po tužbi Ognjena Vranješa protiv njegove klijentkinje za pretnje putem društvenih mreža.

"U tom trenutku ustao je i fudbalerov branilac i potvrdio da ni njegov klijent ne želi pomirenje s Jelenom Karleušom. Sudija je prihvatio odluke obje strane i donio rješenje o određivanju narednog ročišta. On je saopštio da će Jeleni poziv ponovo biti uručen preko policije. Kako sam shvatio, ona će kao okrivljena strana morati da prisustvuje glavnom pretresu tako da će se uskoro naći oči u oči s bivšim ljubavnikom prvi put nakon izbijanja skandala", priča Kurirov izvor s lica mjesta.

Bivši bh. reprezentativac stigao na drugo ročište i o Karleuši rekao samo jednu rečenicu

Kako je već poznato, Karleuša ga je tužila za povredu ugleda i časti. Na prvom suđenju se nije pojavila zbog smrti svoje majke, a čini se da neće ni na drugom.

Naime. bh. defanzivac je nasmijan stigao na ročište gdje ga je dočekao veliki broj novinara i fotoreportera, a on je bio veoma raspoložen.

Na pitanje da li će se pojaviti Karleuša, kratko je odgovorio: "Ne znam, pitajte nju".

Podsjetimo, skandal je počeo u januaru kada su se pojavile fotografija i snimci njihovog druženja u Grčkoj, a potom i eksplicitne fotografije srbijanske pjevačice.

Ona je odgovarala putem društvenih mreža i nije birala riječi da uvrijedi bh. fudbalera. Iako su mnogi mislili da je to samo jedan od skandala u nizu na kraju se ispostavilo da je između njih zaista nešto bilo.

Top Komentari

Terminator
E moj Duško koja si ti budala.Ostavi je .Ti si super momak a ona je dno dna
9 0
Aduka
Pokazi mu zdupi opet da se prepadne
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi