Snimak iz Beograda večeras je stavio tačku na priču o kojoj bruji cijeli Balkan
Snimci iz Arene dovoljan su dokaz?

Jelisaveta bodri Miloša na utakmici

Snimak iz Beograda večeras je stavio tačku na priču o kojoj bruji cijeli Balkan

M. Šljivak

Priča o razvodu košarkaša Crvene zvezde Miloša Teodosića i glumice Jelisavete Orašanin tema je o kojoj bruje mediji u Srbiji, a večeras se pojavio snimak koji dosta toga govori. Ona je s djecom došla na meč protiv Panathinaikosa u Areni.

Srbija je prethodnih dana zaokupljena temom rastave između košarkaškog mađioničara Miloša Teodosića i glumice Jelisavete Orašanin.

Brojni tabloidi u ovoj zemlji objavili su kako se par rastaje zbog činjenice da glumica troši ogromne količine novca, te da je Milošu pukao film nakon što se bez njegovog znanja počastila satom od 70.000 eura.

Poznati par se nije oglašavao na ovu temu. Međutim, izvor blizak njima je za TV Nova rekao da priče o rastanku nisu tačne, a večeras u Beogradu je možda stavljena i tačka na sve.

Jelisaveta se s djecom pojavila na utakmici Eurolige između Crvene zvezde i Panathinaikosa i iz prvih redova bodri supruga s kojim je u braku od 2017. godine i s kojim ima dvoje djece.

Oglasi

Da li je ovim završena priča o razvodu poznatog para ostaje nam da vidimo, ali poznavajući srpske tabloide, teško da će biti kraja ovoj priči u narednim sedmicama.

Popularni Teo i Jelisaveta su ušli u vezu 2016. godine. Već nekoliko mjeseci kasnije stali su na ludi kamen i skupa su počeli život u Los Angelesu, gdje je Miloš dvije sezone nastupao za Clipperse.

Potom se 2019. godine par vratio u Evropu. Postali su stanovnici Bologne gdje je Teodosić igrao za Virtus, da bi povratak u Srbiju uslijedio prošlog ljeta njegovim potpisom za KK Crvena zvezda.

Ova glumica poznata je po tome što voli uživati u luksuzu. Koristi maksimalno milione koje je muž zaradio i mnogi joj zamjere zbog takvog načina života.

Zbog prekomjernog trošenja novca navodno je i došlo do određenih razmirica, no očigledno je sve riješeno.

Oglasi