Od glume se ne bi 'hljeba najela' - Rasipnički život žene Miloša Teodosića krenuo je od prvog dana
Kraj sedmogodišnjeg braka poznatog košarkaša i glumice (Foto: Instagram)

Jelisaveta Orašanin uživala u luksuzu

Od glume se ne bi 'hljeba najela' - Rasipnički život žene Miloša Teodosića krenuo je od prvog dana

M. Šljivak

Popularni košarkaš Miloš Teodosić odlučio se rastati od supruge Jelisavete Orašanin, a kao jedan od razloga za krah braka navodi se to da je glumica nekontrolisano trošila novac što igrač KK Crvena zvezda nije mogao tolerisati.

Miloš Teodosić odlučio je staviti tačku na brak s glumicom Jelisavetom Orašanin. Sedam godina poznati par bio je skupa, no slavni košarkaš više nije mogao podnijeti poprilično raskalašan stil života svoje supruge.

Od glumačke plate i nastupa Jelisaveta se ne bi 'hljeba najela', a posebno ne bi imala mogućnosti da živi na visokoj nozi, kao što je to činila u braku s košarkašem.

Jelisaveta je trošila nemilice. Na društvenim mrežama jasno se vidi njen luksuzni stil života i nikada ga nije skrivala.

Često je Orašanin putovala ne egzotične destinacije bez Miloša, glumica je zaluđena i brendiranim stvarima, a samo u torbe je uložila nekoliko desetina hiljada eura.

Oglasi

Brojni poznati brendovi torbi su u njenim rukama. Svi koštaju po nekoliko hiljada eura, a najskuplji je Chanel Black Clasic handbag vrijedan čak 10.000 eura.

Teodosiću je navodno pukao film nakon posljednje investicije njegove supruge koja je bez pitanja potrošila 70.000 eura na luksuzni sat Audemar Piguet Royal Oak.

To je bila kap koja je prelila čašu, došlo je do velike svađe i par je, kako tvrde srpski mediji, već tri mjeseca razdvojen.

Oglasi

Interesantno je svakako da Jelisaveta odavno ne objavljuje zajedničke fotografije s Teodosićem. Na Instagramu je postavljala fotografije djece, snimke iz provoda i sa skupocjenih putovanja.

Prije nego što se 2017. godine vjenčala s Teodosićem, ova glumica je živjela sasvim skromno. Ipak, sve se brzo promijenilo i Jelisaveta je odmah počela s luksuznim životom.

Sve je krenulo u Los Angelesu, gdje je čuveni Teo igrao za Los Angeles Clipperse, zatim su četiri godine proveli u Bologni, da bi se prošle godine vratili u Srbiju kada je Miloš potpisao za Crvenu zvezdu.

Poznati par ima kćerku i sina, a kum im je nekadašnji fudbaler i reprezentativac Srbije Marko Pantelić.

Oglasi