Jenson Button prodao vilu od 4,7 miliona funti: Mislili smo da ovako nešto postoji samo u snovima

Odlučio se na prodaju

Jenson Button prodao vilu od 4,7 miliona funti: Mislili smo da ovako nešto postoji samo u snovima

Nekadašnji prvak Formule 1 Jenson Button prodao je svoju nevjerovatnu vilu od 4,7 miliona funti.

Novi reporter Sky Sporta za Formulu 1, 39-godišnji Button, kupio je pomenutu vilu u Brentwoodu (Californija) na ljeto 2017. godine.

Button je prvi put vilu stavio na prodaju u oktobru prošle godine, a tada je cijena bila preko pet miliona funti. Bez obzira na to što je morao 'skinuti' čak 500.000 funti sa cijene, Button je ponovo na vili zaradio oko 100.000.

Ova nevjerovatna vila posjeduje pet odvojenih spavaćih soba, kao i četiri kupatila. Vila posjeduje nekoliko kamina, od kojih se izdvajaju onaj u porodičnoj sobi i onaj u spavaćoj. Također, sadrži i dva ormarića u njegovoj i njenoj kupaonici.

Ipak, najdivnije karakteristike bogatih američkih imanja uvijek se nalaze vani. Vila posjeduje bazen i spa centar koji su savršeni za odmor u sunčanoj državi kakva je Kalifornija. Naravno, vila posjeduje i balkon koji zaista ostavlja bez daha i može poslužiti kao prava dolza odmora. Bez obzira na sve to, Button je, skupa sa svojom suprugom Brittny Ward, odlučio da proda vilu.

Inače, Button je prvak Formule 1 postao 2009. godine, a tokom karijere je odvezao preko 300 utrka te je pobijedio u njih 15.

U našoj fotogaleriji možete pogledati kako izgleda vila koju je prodao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi