Slavni fudbalski as je ljetos na vjenčanje potrošio više od 200.000 eura, već je bivši

Paparazzi otkrili krizu

Slavni fudbalski as je ljetos na vjenčanje potrošio više od 200.000 eura, već je bivši

Admin Čaušević

Dan vjenčana je obično najsretniji trenutak u životu mnogih, međutim u današnje vrijeme razvodi su učestala pojava te je dosta brakova koji opstanu svega nekoliko mjeseci iako bi svadba ukazivala da se radi o beskrajnoj ljubavi.

Jermain Defoe izazvao je strahove da se razveo od supruge Donne Tierney, samo nekoliko mjeseci nakon što su izgovorili sudbonosno "da".

Slavni engleski fudbaler(40) i Donna(40), vjenčali su se na zadivljujućoj ceremoniji vrijednoj 200.000 funti prije nešto više od šest mjeseci, ali njihov brak je navodno već okončan.

Jermain je proveo Božić u St Luciji, dok je Donna odlučila ostati kod kuće u Glasgowu, a fanovi su primijetili da majka jednog djeteta prestala pratiti svog supruga na Instagramu i vratila se na svoje djevojačko prezime, Tierney.

Par je također uklonio fotografije svog velikog dana sa svojih računa na društvenim mrežama i više od dva mjeseca nisu podijelili nijednu zajedničku fotografiju.

Oglasi

Neimenovani izvor je za britanski The Sun kazao sljedeće: "Čini se da je brak u problemima. Pomislili biste da bi htjeli provesti svoj prvi Božić zajedno kao muž i žena, ali nisu tako da stvari ne izgledaju nimalo dobro."

Bivši fudbaler je na društvenim mrežama dijelio samo fotografije bez vjenčanog prstena, a on i Donna izbjegavali su jedno drugo spominjati u svojim objavama, čak i tokom prazničnog perioda.

Donna je podijelila samo svoje fotografije i svoje porodice, a nedavno je svojim pratiteljima poželjela "svu ljubav i sreću svijeta" dok je slavila Božić sa svojom 12-godišnjom kćeri.

Donna i Jermain službeno su počeli hodati 2021., no par se zapravo upoznao nekoliko godina ranije prije nego što su ušli u romantičnu vezu.

Oglasi

"Upoznali smo se prije mnogo godina dok sam igrao za Sunderland i poslao sam joj poruku na Instagramu. Poslao sam joj DM. Imali smo obični razgovor, ali nismo razgovarali godinama."

"Kada sam počeo igrati za Rangerse 2019., sjetio sam se da je Donna iz Glasgowa i ponovno sam se dotaknuo nje, stalno sam gledao njene seksi slike na Instagramu. No sreli smo se tek u januaru 2021. kada je Donna pitala mogu li joj dati potpisani dres u dobrotvorne svrhe."

Ubrzo su se zaljubili, mislili su da su suđeni jedno drugom, odlučili su se i za vjenačnje, ali njihov brak nije dugo potrajao.

Top Komentari

Hasni
Ogulila ga engleska kurvetin@
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi