Djevojka ga pregazila automobilom, stavila karijeru pod upitnik, on poručio da je voli

Dečko od skandala

Djevojka ga pregazila automobilom, stavila karijeru pod upitnik, on poručio da je voli

H. Zilić

Jese Rodriguez važio je svojevremeno za veliku nadu Real Madrida, ali nikada nije uspio da opravda očekivanja i njegova karijera je otišla u skroz drugom pravcu.

Španac je prije nekoliko godina bio u centru pažnje kada ga je bivša djevojka Aurah Ruiz optužila da je zanemario njihovo dijete koje ima zdravstvenih problema, te da ga uopšte nije briga.

Jese već ima petero djece s tri različite žene, a čini se da bi uskoro i po šesti put mogao postati otac. Ovaj put ga španski mediji povezuju s reality zvijezdom Rocio Amar koja je trudna, te prema svemu sudeći on je otac.

Ipak, Rodriguez očigledno ima još nesuglasica sa Aurahom Ruiz, a nakon nove svađe poslije jednog koncerta, Ruiz ga je pokušala pregaziti automobilom. Povrijedila mu je nogu, jer je prešla automobilom preko. Jese je dobio teške povrede noge, koje će ga udaljiti duže vrijeme sa terena, a nakon svega poručio je da je sve nesporazum i da voli Aurahu.

Početkom prošle godine PSG je raskinuo ugovor s 27-godišnjim napadačem. Otkrilo se da je varao svoju pomenutu djevojku Aurah Ruiz, reality zvijezdu, s njenom prijateljicom manekenkom, a to su u redovima kluba iz Pariza okaraktesrisali kao narušavanje ugleda kluba.

Ovaj 28-godišnjak je za prvi tim Reala debitovao 2013. godine, ali je tada doživio tešku povredu koljena u meču protiv Schalkea, a povrijedio ga je tada bh. reprezentativac Sead Kolašinac. Jese se nije uspio vratiti na pravi način nakon ove povrede, no njegovu dosadašnju karijeru obilježili su skandali koji se dešavaju van fudbalskog terena.