Ne prestaje da šokira svijet: Bivši igrač Real Madrida će po šesti put postati otac?

Četvrta žena s kojom će imati dijete

Ne prestaje da šokira svijet: Bivši igrač Real Madrida će po šesti put postati otac?

E. Čaušević

Jese Rodriguez važio je svojevremeno za veliku nadu Real Madrida, ali nikada nije uspio da opravda očekivanja.

Ovaj 28-godišnjak je za prvi tim Reala debitovao 2013. godine, ali je tada doživio tešku povredu koljena u meču protiv Schalkea, a povrijedio ga je tada bh. reprezentativac Sead Kolašinac.

Jese se nije uspio vratiti na pravi način nakon ove povrede, no njegovu dosadašnju karijeru obilježili su skandali koji se dešavaju van fudbalskog terena.

Španac je prije nekoliko godina bio u centru pažnje kada ga je bivša djevojka Aurah Ruiz optužila da je zanemario njihovo dijete koje ima zdravstvenih problema, te da ga uopšte nije briga.

Jese već ima petero djece s tri različite žene, a čini se da bi uskoro i po šesti put mogao postati otac. Ovaj put ga španski mediji povezuju s reality zvijezdom Rocio Amar koja je trudna, te prema svemu sudeći on je otac.

Ovaj fudbaler ima dvoje djece s Melody Santanom, dvoje sa Janirom Barm koja je bila njegova djevojka do prije nekoliko mjeseci, te jedno s Aurah Ruiz.

Oglasi

No, nakon što je raskinuo s Janirom ovaj fudbaler je odlučio da zavede Rocio Amar s kojom je u vezi neko vrijeme, a čini se da bi oni uskoro trebali postati roditelji.

Ona je svojim prijateljima već razglasila da je trudna i da ona i Jese očekuju dijete, a sve je postalo javno kada je u jednoj reality emisiji pričala s prijateljem Amorom Romeirom i otkrila mu da je trudna.

Jese i Rocio su krajem prošle godine bili u centru skandala kada je otkriveno da imaju ljubavnu aferu iako je on bio tada u vezi sa drugom djevojkom.

Španski mediji uveliko pišu da će po šesti put postati otac, ali ni on ni Rocio još uvijek nisu komentarisali te navode, te zvanične potvrde o tome još uvijek nema.

Top Komentari

Celtic
Ovaj ne vadi : )
5 1
SeoRusilac
Ovaj ne vadi na vrijeme
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi