Jese ponovo pravi haos sa bivšom: Ja zarađujem spavajući, a neke žene pokazivajući du*e

Velika svađa bivšeg para

Španski fudbaler Jese Rodriguez je u proteklih nekoliko godina više poznat po skandalima van terena nego po onom što je pokazivao sa loptom.

Jese ponovo pravi haos sa bivšom: Ja zarađujem spavajući, a neke žene pokazivajući du*e
Foto - Instagram

Nekada velika nada dobio je otkaz u PSG-u prije nekoliko dana, ali tvrdi da njegovo vrijeme nije prošlo i da će se vratiti još jači.

Dok se sprema za novi život negdje drugo Jese koristi svaku šansu da zakuha sa bivšim djevojkama. Tako je sada došao u sukob sa Melody Santanom, majkom njegove djece.

Ona je imala određene komentare o Jeseu koji mu se nisu dopali, pa je odlučio sve da joj kaže u lice.

"Ja sa svojim novcem mogu da radim šta god hoću. Ja sam ga zaradio i niko mi ništa nije poklonio. Moja djeca žive dobro zbog mene, a ne zbog neke žene koja ne voli da radi već zarađuje za torbice i luksuz pokazivajući du*pe", napisao je Jese i nastavio je:

"To je sve jako tužno. Pričaj šta god hoćeš, ne plašim se. Sve ima svoje posljedice. Ostavi me na miru i živi svoj život. Sviđalo ti se ili ne, ja ću uvijek brinuti za svoju djecu. Mogao bih reći još hiljadu stvari, ali ostajem na ovom jer ne želim da živim na način koji ti to radiš", poručio je bivšoj.

Prozvao je i 'hejtere'.

"Hvala Bogu zarađujem novac spavajući. Nastavite pričati i pokušavajte zarađivati novac mojim blaćenjem. Sve je to sebično i prljavo. Moći ćete još nekoliko dana", rekao je Jese.

Uzvratila je Melody teškim riječima.

"Samo da podsjetim sve da je za naše oboje djece tražio test očinstva jer nije vjerovao da su njegova. Nisam željela da ga tužim nakon rastanka, iako bih dobila više novca od onog što mi je dao. Nikad nisam tražila više, samo sam željela dobro za svoju djecu. Ne smeta mi to kako trošiš svoj novac, već kako se brineš o svojoj djeci. Za njih ću se sigurno boriti", rekla je i osvrnula se na sadašnju djevojku Aurah Ruiz.

"On tvrdi da živim od toga što pokazujem du*e. Pazi šta govoriš, pogledaj Instagram profil svoje aktuelne djevojke. Ona živi od toga da te blati po društvenim mrežama. Ja prodajem majice u radnji i to radim sa ponosom. I još nešto. Kada sam rađala naše drugo dijete, ti si sa njom bio na Maldivima. Ja sam jedina koja te je voljela još kad si bio niko", poručila je ona.

Jeseov je život prava sapunica i zaista je nevjerovatno vidjeti šta je ovaj čovjek napravio od karijere i života.