Španski "skandal majstor" iznenadio mnoge svojom transformacijom

Značajno smršao

Španski "skandal majstor" iznenadio mnoge svojom transformacijom

A. Čaušević

Igranje u velikom klubu sa sobom donosi i slavu, a obično i skandale, posebice ukoliko na terenu stvari ne funkcionišu baš najbolje.

Ako neko u Španiji može poprimiti epitet "skandal majstora" to je definitivno Jese Rodriguez, fudbaler PSG-a koji je do prekida sezone igrao na posudbi u Sportingu iz Lisabonu.

Španski fudbaler je prije nekoliko dana šokirao javnost nakon što je odlučio da ostavi Janiru Barm koja je ostala trudna sa Jeseom.

Tako će ovaj 27-godišnjak za nekoliko mjeseci po peti put postati otac. Nešto čim se baš i nije proslavio u prošlosti jer su ga dvije "bivše" Melody Santana i Aurah Ruiz ranije optužile da je užasan roditelj.

U međuvremenu, Jese je odlučio i da poradi na svom izgledu. Fudbaler sa Kanarskih ostrva koji je svojevremeno bio i član Real Madrida je značajano smršao.

Da li je za to kriv njegov buran ljubavni život ili posljedica nečeg drugog ostaje misterija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi