Djevojka igrača kojeg je Bale zauvijek osramatio bez imalo stida: Izašla je iz automobila, a onda...

Našla se u centru pažnje

Djevojka igrača kojeg je Bale zauvijek osramatio bez imalo stida: Izašla je iz automobila, a onda...

Admin Čaušević

Možda je zauvijek etiketiran u svijetu fubala, ali to ga nije spriječilo da osvoji djevojku za kojom se mnogi okreću gdje je god sretnu. 

Jessica Goicoechea, poznata španska influenserica, se u utorak našla u centru pažnje na tepihu priliko gala večeri "Ljudi u crvenom".

Gala večer je održana povodom podrške borbi u sprječavanju zaraznih bolesti, a 26-godišnja djevojka iz Barcelone nikog nije ostavila ravnodušnim.

Atraktivna plavuša je za ovu svečanost odabrala zelenu haljinu, a kada je izašla iz automobila i kročila na crveni tepih pobrinula se za pravi-mali spektakl.

U objavama na Instagramu je skupila skoro 100.000 lajkova, a imuna nije ostala ni Hiba Abouk, bivša supruga Achrafa Hakikima koja je Jessici poručila da izgleda poput boginje.

Oglasi

Inače, Goicoechea koje je poznata po svom razuzdanom načinu oblačenja se ne stidi pokazati svoje atribute je u vezi sa Marcom Bartrom.

Bartra je ostao upamaćen po golu kojeg je 2014. godine godine postigao Gareth Bale kada je štopera Barcelone prestigao sa vanjske strane aut linije.

Bivši štoper je i zauvijek obilježen zbog tog poteza, a dan danas vrlo često je meta podrugivanja i ismijavanja zbog načina na koji ga je zaobišao Velšanin.

Nakon šest godina u Barceloni, Bartra je otišao u Borussiju Dortmund gdje je skupio 51 nastup. U Španiju se vratio 2018. godine i zaigrao za Betis.

Prošlog ljeta se otisnuo ponovo u inostranstvu i potpisao je za turski Trabzonspor gdje živi sam dok je Jessica u Španiji.