Bale ponovo postao otac, dao sinu neobično ime

Porodila se njegova supruga Emma

Bale ponovo postao otac, dao sinu neobično ime

Edmir Škorić

Velški reprezentativac i nogometaš Real Madrida Gareth Bale ponosno je saopštio da je dobio i četvrto dijete.

Njegova supruga Emma Rhys-Jones podarila mu je četvrto dijete. Nije u javnosti bilo informacija da je Emma trudna, držalo se sve u tajnosti, da bi Velšanin ipak saopštio rođenje dječaka.

Bale ima dvije kćerke, a sada je dobio i drugog sina. Njegovo ime je Xander Frank, što je iznenadilo mnoge Baleove fanove.

"Jako sam sretan što sam svoju novu bebu dočekao na svijetu. Xander Frank Bale. 07.07.21.", saopštio je Bale na Instagramu.

Nakon što se okonča Euro, Bale će razmotriti opcije glede svoje budućnosti. Igrao je na posudbi u Tottenhamu, ali nije poznato gdje će igrati naredne sezone.

S obzirom na dolazak Carla Ancelottija na mjesto trenera Reala, sve je izglednije da ćemo Velšanina gledati u kraljevskom dresu iako je bilo dosta govora da bi ga klub mogao prodati ovo ljeto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije