Jesu li ove slike dokaz da je Ronaldo zaista veliki narcis?

Najviše voli sebe

Jesu li ove slike dokaz da je Ronaldo zaista veliki narcis?

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo još jednom je pokazao koliko voli sebe, a dekoracija njegove vile u Madridu i pored svega toga iznenadila je mnoge.

Portugalski fudbaler je prethodnih dana objavio nekoliko fotografija koje su postale cenar pažnje zbog dekoracije njegove vile u glavnom gradu Španije. Ronaldo je još jednom pokazao koliko voli sebe tako što je na zidove postavio većinom fotografije na kojima je on.

Pored toga mnogima je "zapala za oči" i posteljina koju Ronaldo i Georgina koriste. Naravno, sve je u znaku CR-a, pa tako i njihova posteljina. Ronaldo s porodicom živi u vili koja košta oko pet miliona funti i ima čak sedam spavaćih soba, a na svim vratima su ugravirani incijali CR.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi