Georgina seksi videom pomutila pamet muškarcima, nije ni čudo što je ima samo Ronaldo

Samo dva mjeseca nakon poroda

Georgina seksi videom pomutila pamet muškarcima, nije ni čudo što je ima samo Ronaldo

O. Lekić

Georgina Rodriguez nije uzalud životna saputnica Cristiana Ronalda, čovjeka koji može imati koju poželi djevojku, ali je odabrao baš nju. 

Georgina je prije samo dva mjeseca rodila kćerku i to je prvo dijete Cristiana Ronalda za koje se zna ko mu je majka, ali bez obzira na to ona danas izgleda savršeno.

Na društvenim mrežama je objavila video na kojem se vidi kako naporno radi kako bi došla u pravu formu, a to je uspjela mnogo brže nego što se očekivalo. Obzirom da sada već ima milion pratilaca, stigli su i brojni komentari podrške za nju.

Pogledajte i sami:

Top Komentari

Vi ste smjesni!!! Vrtite jedan te isti video... Samo da nesto pisete... I nije prvi put da to radite...
1 0
malcolmX
dr
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi