Pismo na stolu okončalo veliku ljubav: "Slomio me na hiljadu komada"
Kraj ljubavi između Joane Sanz i Danija Alvesa nakon osam godina. Ne može mu oprostiti sva dešavanja iz proteklog perioda (Foto: Instagram)

Joana objavila kraj veze s Alvesom

Pismo na stolu okončalo veliku ljubav: "Slomio me na hiljadu komada"

M. Šljivak

Pismo napisano rukom lijepe Joane Sanz danas je okončalo veliku ljubav. Ova 29-godišnja ljepotica odlučila je završiti priču s nekadašnjom fudbalskom zvijezdom Danijem Alvesom koji je završio u zatvoru zbog silovanja.

Joana Sanz nedavno je podnijela zahtjev za razvod od Danija Alvesa. 29-godišnja ljepotica je odlučila krenuti dalje nakon što je njen suprug optužen za silovanje zbog kojeg je već tri mjeseca iza rešetaka.

Ona je večeras objavila srceparajuće pismo. Potvrdila je da sama kreće dalje i da je za nju Dani sada samo prošlost.

"Od malena sam navikla da svoje emocije izrazim kroz pisanje. Valjda je to zbog toga što sam jedino dijete. To mi donosi dosta dobrog.

Voljela bih da ovo pišem zbog ljubavi i sreće, ali to nije slučaj. Ovo je bio grozan period, ali ne i najteži u mom životu jer sam se već susrela s mnogim olujama koje su bile veoma mračne i bolne.

Oglasi

Osjećaj napuštenosti i samoće mi je ponovo pokucao na vrata. Hiljadu pitanja 'Zašto?' ostalo je bez odgovora. Za partnera sam izabrala osobu koja je u mojim očima bio čovjek za čitav život".

Uvijek je bio tu kada mi je najviše bio potreban. Uvijek me je u svemu podržavao, gurao naprijed, volio me. Teško mi je prihvatiti da me je ta osoba mogla slomiti na hiljadu komadića. Trebat će mi godine da zaboravim način na koji me je gledao. To je nešto najnevjerovatnije na svijetu.

Nastavljam dalje. Volim ga i uvijek ću ga voljeti. Laže ko kaže da se ljubav može zaboraviti. Ali, volim sebe i cijenim sebe više. Završavam poglavlje života koje je počelo 18. maja 2015. godine. Iskoristit ću sve prilike koje mi život pruža. Snažna sam žena koja kreće u novi život", poručila je Joana.

Podsjetimo, Dani Alves se od 20. januara nalazi u istražnom zatvoru zbog optužbi za silovanje koje se desilo 30. decembra prošle godine u jednom noćnom klubu u Barceloni.

Svi dokazi za sada su protiv njega. Vrlo je vjerovatno da će biti osuđen za silovanje i da će narednih 10-ak godina provesti iza rešetaka.

Oglasi