Slava fudbaleru Cityja udarila u glavu: Djevojci rekao da je kraj kada ga je pitala za vjenčanje
Foto - EPA

John Stones nije imao milosti

Slava fudbaleru Cityja udarila u glavu: Djevojci rekao da je kraj kada ga je pitala za vjenčanje

Midhat Šljivak

Fudbaler Manchester Cityja John Stones nedavno je ostavio dugogodišnju djevojku Millie Savage.

Millie, koja sa defanzivcem ima trogodišnju kćerku, bila je sa Johnom još od 2008. godine kada su još bili djeca, no ljubavi je nedavno došao kraj.

Stones se potpuno promijenio u protekle dvije godine, a Millie za The Sun otkriva da je prošla kroz pravi pakao:

"Vjerovala sam da ćemo čitav život biti zajedno, ali sam osjetila da postaje nasilan. Posljednje dvije godine su bile pakao. Slava mu je udarila u glavu, a prethodno je bio samo običan John", rekla je ona i nastavila je priču:

"Da li znate za djevojke koje se u noćnim klubovima bacaju na fudbalere? John je bio sa jednom takvom. Tretiraju ih poput Bogova i John ih je sve kupio nakon Svjetskog prvenstva. Dopustio je da mu slava uđe u glavu i tada fudbalerima pravila normalnog života postaju nejasna".

"Prije prvenstva je bio normalan, ljubazan i kulturan. Djelovali smo kao pravi par, šetali smo pse i nismo bili u tom šou-biznisu. Kada sam vidjela da se Rio vjerio, pitala sam Johna zašto mi to ne uradimo. Onda je rekao da nije sretan, da me ne voli i da je gotovo. Odmah se odselio iz kuće i zatim je ozvaničio vezu sa kozmetičarkom Olivijom. Morala sam sve da ostavim za sobom, sav naš život", poručila je ona.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE