Preminuo mladi nogometaš koji je bio u akademiji Manchester Cityja, tvrde da se ubio

Tužna vijest

Preminuo mladi nogometaš koji je bio u akademiji Manchester Cityja, tvrde da se ubio

Esmer Oštraković

Defanzivac rođen u Malaviju Jeremy Wisten umro je u 17. godini.

Prema nekim izvorima, Wisten je počinio samoubistvo prošle sedmice, a City je putem službenog Twitter profila izrazio duboku sućut porodici i prijateljima igrača koji je bio dio akademije engleskog kluba.

Wisten se u Englesku iz Malavijaja s roditeljima preselio u ranom djetinjstvu, nakon čega je 2016. godine upisao akademiju Manchester City.

Uvršten je među članove skupine "elitnog razvoja" u kategoriji do 13 godina. Prije Građana grač je igrao za lokalne klubove u Manchesteru, gdje su ga primijetili skauti Cityja.

Sućut su izrazili i pojedini članovi seniorskog tima kao što su Raheem Sterling i Aymerik Laporte putem društvene mreže Twitter.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Nazalost takav je moderni fudbal postao, ogroman je pritisak na mladicima koji započinju karijeru, ne igra se iz drazi i ljubavi prema fudbalu, bitnu ulogu imaju i ostale stvari kao sto su novac, marketing , stavke u ugovoru , klub, i dosta dosta toga...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi