Poznatom pjevaču ponudio 50.000 funti da mu na vjenčanju otpjeva jednu pjesmu, odgovor ga šokirao

Shelvey otkrio priču iz 2015. godine

Poznatom pjevaču ponudio 50.000 funti da mu na vjenčanju otpjeva jednu pjesmu, odgovor ga šokirao

Endin Čaušević

Iskusni engleski fudbaler Jonjo Shelvey našao se u centru pažnje jer je nedavno gostovao u jednom podcastu i otkrio je da je prije nekoliko godina pokušao na svoje vjenčanje dovesti poznatog američkog pjevača Johna Legenda i da mu je nudio ogroman novac samo da otpjeva jednu pjesmu.

Shelvey trenutno igra u dresu Notthingam Foresta u koji je stigao početkom ove godine. Pamtimo ga po sjajnim igrama za Newcastle, ali nakon dolaska bogatih vlasnika i novih pojačanja za njega više nije bilo mjesta u tom klubu.

Iskusni 31-godišnji veznjak je početkom godine odlučio da napusti Newcastle nakon sedam godina i skrasio se u Nottingham Forestu s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2025. godine.

Shelvey inače nije mnogo zastupljen u javnosti u prethodnim godinama, ali već neko vrijeme je glavna tema na društvenim mrežama nakon gostovanja koje je imao u jednom podcastu.

On je govorio o svojoj fudbalskoj karijeri koja je počela još 2008. godine u Charltonu, a prije dolaska u Newcastle igrao je još za Liverpool, Blackpool i Swansea.

Međutim, to nije bilo baš toliko interesantno kao stvari koje je otkrio kada je u pitanju njegov privatni život. Ispričao je nevjerovatnu priču kako je prije svog vjenčanja pokušao da angauje poznatog pjevača Johna Legenda samo kako bi otpjevao jednu pjesmu na svadbi.

Oglasi

Shelvey je 2015. godine oženio dugogodišnju djevojku Daisy Evans, no nije uspio da dovede Johna Legenda kako bi im otpjevao pjesmu "All of me" na njihovom prvom plesu iako je američkom pjevaču ponudio ogroman novac.

"Pokušao sam dovesti Johna Legenda na svoju svadbu da otpjeva pjesmu za prvi ples. Ponudio sam mu 50.000 funti samo da otpjeva jednu pjesmu, ali je on to odbio. Pomislio sam 'daj druže dajem ti 50.000 samo za jednu pjesmu', no nije prihvatio", otkrio je veznjak Notthingam Foresta.

Shelvey je nudio pored 50.000 i da pokrije sve troškove dolaska pjevača iz Los Angelesa u Englesku, ali ni to nije upalilo.

Međutim, oni su na vjenčanju imali posebnog gosta koji je oduševio prisutne. U pitanju je komičar Jimmy Carr koji je imao stand-up nastup na ovom vjenčanju i dobio je gromoglasne aplauze i ovacije kada je završio.

[twitter]https://twitter.com/102greatgoals/status/612588523800014848[/twitter]

Shelvey je tada igrao za Swansea, ali samo nekoliko mjeseci kasnije potpisao je za Newcastle u transferu vrijednom 16 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi