Još jedna fotografija iz Rija obišla svijet

U kratkom roku "zapalila internet"

Još jedna fotografija iz Rija obišla svijet

Endin Čaušević

Najveća sportska manifestacija na svijetu, Olimpijske igre, već su nam ponudile mnogo toga za vidjeti.

Dugo očekivana Olimpijada u brazilskom Riju ide u najboljem redu, a mnoge zanimljive stvari već su obilježile prvi dio ovog takmičenja. Ljubitelji sporta mogu uživati u onome čemu su se najmanje nadali.

Zanimljiva stvar "zapala" je za oko jednom brazilskom navijaču koji je jučer pratio boks meč jednog španskog takmičara. Ono što je njemu privuklo pažnju bio je trener ovog Španca. Ovaj Brazilac sliku je postavio na društvene mreže uz pitanje šta Andres Iniesta radi u Riju.

Fotografija je u kratkom vremenskom roku "zapalila" internet, te nasmijala mnoge ljubitelje sporta širom svijeta. Ipak, mora se priznati da ovaj trener doista liči na zvijezdu Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti