Još modernija Sport Vision radnja u Sarajevu

Još modernija Sport Vision radnja u Sarajevu

Sponzorski tekst

Sport Vision kompanija vas sa zadovoljstvom obavještava da ćete od sada vaše omiljene sportske brendove moći da kupujete u još modernijem i savremenijem enterijeru radnje koja se nalazi na drugom spratu SCC-a.

Povodom renoviranja i ponovnog otvaranja Sport Vision je za sve svoje kupce pripremio 20% popusta na sve i to u četvrtak, 12.12.2019. godine. Sport Vision radnja u SCC-u postaje još bolje mjesto kupovine koje je u potpunosti prilagođeno zahtjevima kupaca.

Modeli najpoznatijih sportskih brendova, odlične cijene, novi ambijent i još bolje osoblje sigurno će učiniti da postanete jedan od velikog broja stalnih Sport Vision kupaca.

Ne propustite ponovno otvaranje Sport Vision radnje i uživajte u pogodnostima i kupovini. Vidimo se 12.12. u Sport Visionu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi